Voorstanders legale wiet VS in de meerderheid

In drie Amerikaanse staten waar de komende tijd over de legalisatie van cannabis wordt gestemd is een meerderheid van de bevolking voor een dergelijk besluit.

In drie Amerikaanse staten waar de komende tijd over de legalisatie van cannabis wordt gestemd is een meerderheid van de bevolking voor een dergelijk besluit.

In Florida is 55% van de kiezers voor legale wiet, in Ohio 52% en in Pennsylvania 51%. Belangrijke resultaten, wan deze staten staan niet direct bekend om hun vooruitstrevende bevolking. Legale cannabis wordt steeds normaler gevonden in de VS. Overigens vroegen de onderzoekers ook hoe de bevolking dacht over het legaliseren van medicinale marihuana. De resultaten daarvan waren spectaculair, want dan bereikten de voorstanders in de drie respectievelijke staten megahoge scores van 84, 84 en 88 % voor legale mediwiet.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht