Rechters vonnissen steeds vaker gunstig voor coffeeshops!

Nederlandse rechters vonnissen steeds vaker in het voordeel van coffeeshops

Nederlandse rechters vonnissen steeds vaker in het voordeel van coffeeshops in rechtszaken waarbij een shop door het Openbaar Ministerie is aangeklaagd wegens een te grote voorraad marihuana. Ook rechters vinden het onzinnig dat een coffeeshop maar 500 gram voorraad mag hebben, een eis die ooit werd gesteld in een lange reeks van doelbewuste maatregelen om het de coffeeshops moeilijker te maken. Steeds vaker gaan rechters hier tegenin. Zo besliste een bestuursrechter onlangs dat een sluiting van de coffeeshops Nemo en The Reef in Rotterdam onterecht was, nadat daar boven de coffeeshops een stash-voorraad van 120 kilo was gevonden. Want als coffeeshops soms wel 2 kilo cannabis per dag verkopen, is het niet te verdedigen dat ze maar 500 gram voorraad mogen hebben. Eindelijk gerechtigheid!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht