Dutch Dragon – Paradise Seeds

Methode: Standaard
Medium: Bio Biz All Mix
Voeding: Bio Biz range
Groeifase: 21 dagen
Bloeifase: 77 dagen

Methode: Standaard
Medium: Bio Biz All Mix
Voeding: Bio Biz range
Groeifase: 21 dagen
Bloeifase: 77 dagen
Plant structuur: kort
Top structuur: kleine sativa bloemen
Geur: muffig (ruikt naar bejaarden)
Smaak: bitter / zoet
Effect: plezierig en heftig
Opbrengst: 15-18 gram per plant

Na 3 Dutch Dragon zaadjes gezaaid te hebben ontkiemden ze alle 3. Tijdens de groene fase werden de planten normaal behandeld, maar ze bleven nogal klein (ze hadden meer van indica dan van sativa). Na 15 dagen werden ze in 10 liter potten overgezet. De groei bleek redelijk traag en de planten groeiden meer zij- dan opwaarts. Na 21 dagen werd de bloei geforceerd. Tijdens de bloei bleek dat 1 plant mannelijk was dus hield ik 2 vrouwen over. Dunne takken ontwikkelden zich, met een sativa blad type op een van de planten. De andere bleef compact. De structuur van de planten bestond uit een mooie hoofdtop, maar de lagere toppen hadden de neiging om naar beneden te zakken. De hoogte was ongeveer 40 cm. Beide planten. Omdat het een sativa soort betrof verwachtte ik eigenlijk grotere planten, (als NL#5xHaze) maar ze bleven bescheiden. Op dag 70 zagen beide planten er nog bijzonder groen uit.  De kleinere plant had diep rode haartjes, en een week later, dus op dag 77 oogstte ik beide exemplaren.

Na de oogst bleek dat het afval van Dutch Dragon over weinig hars te beschikken, veel minder dan de toppen produceerden. De gedroogde toppen bleken nogal luchtig en en flodderig. Sponzig om te rollen. Verkruimeld voelden de toppen vettig aan maar niet kleverig. Het roken van DD geeft een zoet / bittere smaak (afhankelijk van de hoeveelheid) met mooie rookpluimen. Het effect is prettig en sterk, maar de na-high was behoorlijk: soms kon ik niet eens goed uit mijn worden komen. De high is introvert, niet extrovert. Een goede variant om een avond mee te beginnen.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht