Weer een Indica soort. Deze komt voort uit ‘Afghaan’, ‘Northernlight’ en ‘Shiva’ families. Een superplant met dikke vette toppen, vol met kristallen. Ze ruikt sterk, bijna gevaarlijk.

Weer een Indica soort. Deze komt voort uit ‘Afghaan’, ‘Northernlight’ en ‘Shiva’ families. Een superplant met dikke vette toppen, vol met kristallen. Ze ruikt sterk, bijna gevaarlijk.
Het ontkiemen duurde wat langer dan normaal. 7 van de 10 waren vrouwtjes, ik gaf ze maar 2 dagen TL, 18/6. Deze dames werden vervolgens vanuit de kleine kiempotjes in een cocos/ aarde mix( 50/50) in 3,5 liter potten geplant.

En ja hoor, al na 18 dagen zag ik de eerste bloeiverschijnselen. Vanaf dat moment gaf ik ze bloeivoeding. B’ cuzz Aarde voeding 1 component N-P-K, 7-30-20. De EC hield ik laag, zo rond de 1,3. ’t Waren immers maar kleine potjes. Al snel zat de vrij korte plant vol met kleine, witte bloempjes. De bladeren hadden dikke vingers.

Week 6 van de bloei was de topvorming op haar hoogtepunt, de trichoomproductie was enorm.
De witte haartjes waren nu in de minderheid. Ik zag in de 6e week dat de vruchtzakjes (kleine
balletjes in de top) begonnen te zwellen. Het werd nodig om de takken te ondersteunen, omdat die anders onder het gewicht van de toppen zouden bezwijken. Want die begonnen in week zeven in ware knotsen te veranderen.

Het blad liet nu goed zien dat het leeg was, ik had in week 8 al geen voeding meer gegeven.
Eind week 9 sneed ik de toppen eraf. Ze hadden er van zaad tot top 11,5 week over gedaan.
Prima wiet op het oog.

Na het drogen bleek dat ook meteen. Naast de super opbrengst van bijna 60 gram per plant, was het effect heftig. De stoned hakte er direct in, de tranen stonden in mijn ogen. Ik voelde me heerlijk stoned, gewoon plat op de bank, zeker geen high, maar ook niet slaapverwekkend, juist lekker relaxed. De smaak was bijna hasjplantachtig, sterk met een musky tint. Dat smaakte naar meer…

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht