Online petitie

Teken voor kleinschalig kweken!!!

Petitie voor kleinschalig kweken

 

 

 

Op petities.nl vind je de petitie ''Decriminaliseer het kleinschalig kweken van cannabis'', die je kunt ondertekenen wanneer je er een voorstander van bent dat je een paar planten in je slaapkamer mag houden, zonder daarvoor te worden gestraft. De initiatiefnemers vinden dat mensen die medicinale wiet gebruiken en volwassen recreanten op een veilige manier voor eigen gebruik moeten kunnen kweken, zonder het risico te lopen om uit hun huis te worden gezet. Ze zouden dat moeten doen met een goedgekeurde thuiskweek-installatie, zodat brandgevaar wordt uitgesloten. Er zouden bovendien duidelijke regels moeten komen, bijvoorbeeld over hoeveel plantjes je in je eigen huis mag laten opgroeien. Tot nu toe hebben er een paar honderd mensen getekend. Dat moeten er dus meer worden voor in augustus de petitie wordt aangeboden. Zet dus vooral je digitale handtekening.

 

Op http://www.wietforum.nl/topic/115949-teken-de-petitie-legaal-thuiskweken/

 

 

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht