Purple Pine Berry

Een dikke vette indica uit Reeferman’s tuin. Haar  Noord-Amerikaanse voorouders zouden trots zijn als ze zagen tot wat voor dame deze PPB is uitgegroeid. Ze behoort tot de snelste van de verschillende cannabis soorten. Al in 50 dagen staat ze kant en klaar om geoogst te worden.

Een dikke vette indica uit Reeferman’s tuin. Haar  Noord-Amerikaanse voorouders zouden trots zijn als ze zagen tot wat voor dame deze PPB is uitgegroeid. Ze behoort tot de snelste van de verschillende cannabis soorten. Al in 50 dagen staat ze kant en klaar om geoogst te worden.

Na drie weken ontkiemen, sloegen de plantjes goed aan onder de 600watter in hun 8 liter potjes die gevuld waren met cocos/ lava aarde mix.

De eerste dagen gaf ik ze wortelstimulator en hield ik de pH op 6,2. De stengels groeiden snel uit tot dikke stammetjes met korte internodes. De zijtakken bleven wel vrij kort en sommige planten hadden zelfs vrijwel geen zijtakken. Al in de eerste week 12/12 begon Purple Pine Berry witte haren te spuwen. Ik gaf vanaf dat moment dus ook maar meteen cocos voeding van B‘cuzz mee en wel 50% van wat op de fles staat aangegeven. Zo kwam ik op een Ec 1,4 uit. De pH heb ik 0,2 verlaagd en hield ik stabiel
op 6,0.

Week 4 van de bloeiperiode stonden de planten vol met dikke bloemen. Het was duidelijk te zien hoe snel alles ging. De toppen begonnen al te zwellen en her en der zag ik witte haren verkleuren. De trichoom productie sloeg bijna op hol in week 5 en 6. Niet te kort, ze glommen als suikerspinnen! Einde van week 6 begonnen ze op gewicht te komen, de takken hingen door van de zware toppen.

Na 7 weken heb ik ze geoogst. Da’s nog geen 50 dagen, vette shit, man. Onder het knippen viel me meteen op dat de planten niet al te veel blad hadden. De toppen waren mooi ontwikkeld. Ik was dus zo klaar. Gemiddeld brachten ze 25 gram droge wiet per stuk op. De smaak was wild, het deed me aan Silverhaze denken maar met dat kruidige is ze heerlijk om ’s ochtends van te genieten. Een stoney wiet met een duidelijk body effect dat best lang aanhoudt.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht