Growshops aangepakt

Maar zal het helpen?????

 

In Drunen en Goirle heeft de politie maandag twee growshops ontruimd en daarbij in Drunen ook de 25-jarige shophouder gearresteerd. Dit op grond van de strengere Opiumwet die sinds 1 maart van kracht is en die het faciliteren van wiethandel (voorbereidingshandelingen) verbiedt. De growshop in Drunen was bovendien illegaal, er werd nooit een toestemming voor het vestigen van dit bedrijf verleend en er was al eens een waarschuwing uitgegaan. Er werden onder andere groeimiddelen, folie en lampen in beslag genomen. Ook elders laat de nieuwe wet zich voelen. Een groothandel in Tilburg besloot haar deuren te sluiten na jaren van probleemloze activiteit. Er zal ongetwijfeld een kaalslag in de kweekbranche volgen. Maar ingewijden denken dat er geen zaadje minder de grond in zal gaan ondanks het strengere beleid. Het lijkt meer op pesten dan op doordacht beleid. Averechts beleid dus.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht