Cannabis Aangenaam komt met Martijn Oosterhuis

BN'ers en het leuke van wiet!

 

Zoals hier al vermeld komt de site Cannabis Aangenaam met BN-ers die wat vertellen over hun ervaringen met cannabis en hun mening over legalisatie. Het zijn mensen die opkomen voor hun recht om eigen keuzes te maken. Dit keer is het cabaretier Martijn Oosterhuis. Hij heeft in zijn jonge jaren veel geblowd, daarna 20 jaar niet en nu rookt hij af en toe om te relaxen na een druk optreden, zodat hij daarna slapen kan. Voor hem is het een meditatief moment en een kans om niks te doen zonder zich te vervelen. Oosterhuis denkt dat wiet voor jongeren juist spannend is omdat het illegaal is. Ze hebben meer aan goede voorlichting. Hij pleit voor sociaal gebruik, vergelijkbaar met een glas wijn en vindt dat je het niet moet gebruiken om jezelf te verliezen als er problemen zijn. In zijn statement vraagt hij zich af wat het overheidsbelang is om wiet in de criminele hoek te houden. Bekijk het filmpje maar waarin hij zijn verhaal doet. Wel is te hopen dat er ook wat bekendere artiesten gevonden worden die over hun wietgebruik willen praten.

 

Zie: www.cannbis.aangenaam.nl

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht