Wietteelt deels naar Belgie

Als reactie op Nederlandse harde aanpak

 

Aangezien de regels in Nederland per 1 maart zijn verscherpt, wijken wiettelers steeds vaker uit naar België. Dit verklaart burgemeester Mark Vos van de grensgemeente Riemst in Vlaanderen tegen PowNed. Door de vermindering van het drugstoerisme (alweer door de Hollandse cannabisonvriendelijke politiek) is er minder wietverkeer tussen Nederland en België. Daardoor is er meer politie beschikbaar gekomen om kwekerijen op te rollen. Het blijft dus oppassen geblazen.

Overigens gaat de Duitse Bondsdag binnenkort praten over legalisering. Daar doen ze het dus anders dan in Nederland!!!!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht