Power Plant

Eind jaren 90 is Power Plant zaad door Dutch Passion gecultiveerd, ze heeft ongeveer 80/20 sativa/indica verhouding. De PP komt van zuivere Zuid-Afrikaanse landplanten en is dus zeker geen hybride. Vooral bekent als een makkelijke plant met een zeer hoge opbrengst. Op het juiste moment geoogst geeft PP een heldere sterke high, die enigszins toch een fysieke uitwerking heeft.

Eind jaren 90 is Power Plant zaad door Dutch Passion gecultiveerd, ze heeft ongeveer 80/20 sativa/indica verhouding. De PP komt van zuivere Zuid-Afrikaanse landplanten en is dus zeker geen hybride. Vooral bekent als een makkelijke plant met een zeer hoge opbrengst. Op het juiste moment geoogst geeft PP een heldere sterke high, die enigszins toch een fysieke uitwerking heeft.

Mijn PP ervaring begon met stekkies. Vijf stuks  in 11 liter emmers gevuld met Allmix aarde met een handje Bio mix van Plagron, onder 1800wat. Voor de licht-freaks onder ons, 2x pia sont+ en 1 greenpower.

Omdat het plan is, ze 5 weken te laten groeien ben ik voorzichtig met voeden, ze moeten het immers lang uithouden in dezelfde aarde. De eerste week geef ik ze alleen biologische wortelstimulator. Wilgenwater, een zelf gemaakte wortelstim. (zie‘’Marihunana Binnen’’, van Jorge Cervantes)
Vanaf week drie krijgen ze visemulsie.Door de explosieve groei nemen ze de ruimte volledig in beslag, mooie sterke takken vol uitschieters groeien er in overvloed.

De planten hebben in week 5 een hoogte van meer dan één meter bereikt en zijn dan net zo breed.
Groot genoeg om de bloei in te gaan.Vanaf dit moment krijgen ze de 7-30-20 aardevoeding van B’cuzz. Ik geef er 75%, van wat op de fles staat. Het zijn ook grote volwassen planten dus dat kan geen kwaad. Na 11 dagen zie ik de eerste haartjes, spierwit.

De groeispurt die je normaal in de voorbloei verwacht was nihil omdat ze zolang hebben gegroeid, ze hadden hun max. al bereikt, zeg maar. Daarom gaat het in die eerste paar bloeiweken  heel snel, in de 4de bloeiweek zitten de planten vol met mooie witte bloemen. De 8ste week stopte ik met voeding en gaf ze alleen nog maar schoonwater met een pH van 5,9-6,0.

Na 5 weken groei en 9 weken bloeien oogstte ik ongeveer 500gram droog per plant. De ene wat meer dan de andere, met een kampioen van 580gram.
Power plant heeft een skunky aroma, zo smaakt ze ook, ruig maar toch zacht in me keel. Elke hijs geeft een soort voldoening, me honger gaat er ook van weg. Een lekker relaxed stoney gevoel. Zelfs na meerder joints blijft ze er in hakken en wordt de high bijna narcotisch.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht