Ellfjarige geschorst

Voor iets wat op wiet leek…..

 

Een jongen van elf uit de plaats Bedford in Virginia is een jaar van school gestuurd omdat er een blad in zijn tas is gevonden dat doet denken aan cannabis. Bij nader onderzoek bleek het in het geheel geen wietblad te zijn, maar dat doet niets af aan de schorsing. De school benadert echte wiet hetzelfde als ''imitatiewiet''. De jongen weet overigens niet hoe het blaadje in zijn tas is gekomen, waarschijnlijk heeft iemand het erin gedaan, hijzelf in elk geval niet. Sinds het voorval is de jongen depressief en heeft hij paniekaanvallen. Zijn ouders maken zich ernstige zorgen over hem en vinden het bovendien onbestaanbaar dat hij voor iets wordt gestraft dat hij niet heeft gedaan. Ze hebben de school aangeklaagd en eisen een schadevergoeding.

By the way: in dit land hebben de anti-cannabis partijen slecht geschoort. Toch een beetje goedghumeurd waren we daar gisteravond over!!!!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht