Italië koerst af op legalisatie

Wetsvoorstel op stapel

 

Het zou er best eens van kunnen komen. Er gaan steeds meer geluiden op in Italië om tot legalisering van wiet over te gaan. Zeker 60 parlementariërs van verschillende partijen hebben zich daarvoor uitgesproken. Gisteren heeft Bernedetto Della Vedova, senator van een democratische partij en tevens staatssecretaris Buitenlandse zaken aangekondigd dat er een wetsvoorstel komt om het cannabisverbod op te heffen. Della Vedova vindt dat het repressieve beleid tot niets geleid heeft. Hij wijst op de situatie in Colorado, waar de  legalisering miljoenen dollars in de staatskas heeft gebracht. Denk daar morgen maar aan als je stemt….

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht