Pé Langen weet wel beter

“Wiet als oplossing voor energieprobleem”

 

De Veendammer politicus Pé Langen, die verkiesbaar is voor de Groningse Partij Grunningers voor Stad en Ommelaand (GSO), heeft de oplossing voor het cannabisvraagstuk en tevens voor het energietekort waar ons land mee kampt en dat de Groninger aardkorst direct bedreigt. Hij betoogt dat wiet gelegaliseerd moet worden en op grote schaal moet worden verbouwd. Met de miljardenomzetten die dat oplevert, wil Langen een groot eiland voor de kust bouwen van 50 bij 50 kilometer. Daarop wil hij windturbines plaatsen en tevens een grote haven en een luchthaven aanleggen. ,,De miljarden die nu naar de zwartgeldkusten in Marokko en Turkije worden gesluisd, moet je in eigen land houden”, verklaarde Langen tegen PowNed. Afijn, wel iemand die out of the box denkt. Nu moet hij de Groningers nog op zijn hand weten te krijgen….

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht