Kans op nieuw beleid?

Wat na Teeven en Opstelten?

Een conservatiever cannabisbeleid dan we onder Opstelten en Teeven mochten beleven is nauwelijks denkbaar. Mag je hopen… Want niet alleen dit dit duo vormde de drijvende kracht achter het rampzalige afbreken van het ooit zo tolerante Nederlandse gedoogbeleid. We hopen dat hun opvolgers met wat meer opbouwende maatregelen komen, maar blijven vrezen. Tijdens een interview verklaarde Doede de Jong tegen ons dat we de supervisie van Rutte in dity geheel niet moeten onderschatten. Maar erger dan het was moet het toch niet worden? Dus als je volgende week stemt, stem dan wiet vriendelijk. D66 heeft zich herhaaldelijk voor een vriendelijk cannabis beleid uitgsproken. Misschien iets om in gedachten te houden als je naar de stembus gaat. Dus, lees je in, vergelijk de standpunten van der partijen en bedenk dat partijen vaak anders doen dan zeggen. Maar we houden hoop…

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht