Opstelten en Teeven opgestapt

Stil van het toneel verdwenen

Uiteindelijk is de deal met een drugsbaas waarover de kamer door het crimefighter duo onjuist is voorgelicht Opstelten en Teeven fataal geworden. Vlak voor een kamerdebat pakten ze hun biezen.  Helaas blijven deze twee 'top'bestuurders wel wachtgeld opstrijken en dat is iets wat de door hen zo gepeste grouwshophouders niet kunnen zeggen. We moeten afwachten wat er voor in de plaats gaat komen, maar hebben wel het idee dat er met dit aftreden twee halstarrige regenten hun plek leeg hebben opgeleverd. Nou maar hopenlop een duo dat wat eerlijker en realisticher met cannabis omgaat!!!!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht