Cannabis transport

Pechvogel in Vlaardingen…

 

Wie gaat er nu met 94 kilo cannabis rijden? Een 42-jarige man uit Vlaardingen deed het en dat is hem slecht bekomen. De politie hield hem staande, rook een doordringende wietlucht in de auto en vond de man een uiterst nerveuze indruk maken. Het doorspitten van de wagen leverde zeven dozen op, met daarin twaalf zakken keurig verzegelde wiet. Die lading werd natuurlijk in beslag genomen. Blijkbaar werd de man stevig aan de tand gevoeld over zijn handel en wandel, want in zijn opslag in Delft vond de politie later met behulp van een drugshond nog eens 24 kilo. Ook die werden meegenomen. Dat de man het nogal professioneel had aangepakt bleek onder andere uit de andere verdachte spullen: een geldtelmachine, een grote kluis, een machine om zakken mee dicht te sealen en een aantal jerrycans met groeimiddel. Maar rondrijden met 94 kilo…

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht