Opstelten in zwaar weer

En Teeven ook…

De kamer voorliegen is een doodzonde. Het heeft er op z'n minst de schijn van dat het duo Holmes en Watson, pardon, Teeven en Opstelten zich daar toch aan schuldig heeft gemaakt. Het bedrag dat een drugscrimineel, buiten de boeken om, mocht houden lijkt miljoenen hoger dan het bedrag dat de minister tegen de kamer vertelde. Weer het oude verhaal: bonnetjes kwijt en geheugen laat me in de steek. Wij vragen ons af: wie bewaakt de wachters? Denk even aan dit incident wanneer je binnenkort gaat stemmen….

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht