Bij de konijnen af

Hallucinerende konijnen???

 

In Utah is de DEA bang dat konijnen bij legalisatie van wiet massaal aan de cannabis zullen gaan. Het schijnt dat de beestjes marihuana een lekker plantje vinden en er dus graag van eten, daarna helemaal uit hun dak gaan en vervolgens verjunkt raken. Volgens DEA agent Matt Fairbanks loopt het behoorlijk uit de klauw. Gedumpte wiet wordt door konijnen tot berstens toe gegeten en de volgens hem verslaafde dieren lopen daas achter de agenten aan en vergeten helemaal om te vluchten. Ze zouden heftig hallucineren. Sommigen menen dat dit Broodje-Konijn-Verhaal wordt verspreid om de legalisatie van wiet tegen te houden. Hoe dan ook, als de flaporen er lol in hebben, wie is de overheid dan om ze tegen te houden? Dat is pas echt bij de konijnen af.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht