Growshops vanaf vandaag illegaal

En ook voor Soft Secrets is het doek gevallen

Vanaf vandaag zijn growshopsm verboden. Voor de kleine kweker een ramp. Voor de grote kwekers is er eigenlijk niks aan de hand liet een ex-shophouder vandaag in De Volkskrant weten “want die hebben al lang hun eigen kanalen.” Hij constateert dat de handel zich gewoon naar het internet gaat verplaatsen: “bij BOL.com  kin je ook een kweektent aanschaffen.” In het zog van de growshops zag ook Soft Secrets zich genoodzaakt de stekker er uit te trekken. Gelukkig blijft Highlife verschijnen. Dit allemaal met dank aan de heer Opstelten die zich toch maar mooi als crimefighter heeft bewezen. Of is het gewoon een man met een obsessie?  Hoe dan ook, Nederland is weer een stuk repressiever geworden…..

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht