Nieuwe opiumwet gaat 1 maart in

Nederland en de wet van de remmende voorsprong

 

Vanaf aanstaande zondag is de nieuwe opiumwet in Nederland van kracht. Die verbiedt het faciliteren van wietkweek. Een growshop die lampen en andere toebehoren voor je plantage verkoopt, is dus in overtreding en het personeel riskeert zelfs jarenlange gevangenisstraf. Maar ook de elektricien die de bedrading aanlegt en daarbij wel aan zijn water kan voelen dat je wilt gaan kweken, is de pineut. De overheid gaat er van uit dat growshops nu dus wel zullen sluiten. En willen ze dat niet, dan zullen ze hun focus moeten verleggen naar de teelt van bloemkool of paprika's om maar iets te noemen. Er zijn in Nederland ook nog zo'n honderd illegale growshops en ook die zullen worden aangepakt. Terwijl overal om ons heen het klimaat voor wiet behaaglijker wordt, is in Nederland een gure wind gaan waaien, die alles op stelten zet.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht