Social Cannabis Club Three of Life

Club is illegaal…..

 

De Social Cannabis Club Three of Life in Amsterdam, die sinds maart 2014 bestaat en sinds november daadwerkelijk de zelf gekweekte wiet gebruikt met haar leden, heeft haar werkwijze voorgelegd aan het OM. De clubdeelnemers telen per individu 5 planten, met naamlabeltjes eraan, zodat duidelijk is wie de eigenaar is van de plant, maar hebben deze planten wel in een gezamenlijke kweekruimte staan. Het OM heeft gisteren verklaard deze handelwijze als strafbaar aan te merken. Gezien de grootschalige kweek en het professionele karakter ervan, wordt dit, hoewel er geen winstoogmerk is, toch gezien als bedrijfsmatig kweken. Het OM zal niet actief op zoek gaan naar de kwekerij, maar mocht hij toevallig worden gevonden, dan wordt hij dus wel ontruimd. De cannabisclub is het niet eens met het OM. Zij vindt dat ze wel degelijk valt onder de vijf-planten-gedoog- regeling. De club zou graag zien dat hun zaak onder de rechter komt in de hoop op een andere uitspraak.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht