Kwekerij in vervuilde woning

 

Een vrouw uit Almere is veroordeeld tot 3 maanden cel en 120 uur werkstraf. In haar appartement aan het Rio de Janeiroplein in Almere, trof de politie een professionele kwekerij aan. De vrouw zei dat ze de woning huurde voor haar vriend en niet op de hoogte was van de plantage. Daar gelooft de rechter niets van, aangezien ze de verdiensten op haar eigen rekening binnenkreeg. Ze wordt beschuldigt van uitkeringsfraude en diefstal van stroom. Mocht ze weer gaan kweken, dan moet ze een half jaar de gevangenis in.

 

 

 

In Lelystad had de politie ook vermoedens. Ze meende een kwekerij te hebben gespot. Bij inval bleek echter dat het om een zwaar vervuilde woning ging, met chocolademelkpakken tot aan het plafond. Er zijn hulpdiensten ingezet.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht