Varken een wietvoorraad op

Baas door het lint…

 

Een 44-jarige man uit Ohio ging volkomen door het lint, toen hij ontdekte dat zijn huisvarken Millie zijn gehele wietvoorraad (4 gram) had opgepeuzeld. Volgens zijn vrouw wordt hij normaal gesproken al chagrijnig als hij niks te blowen heeft, maar dit sloeg blijkbaar alles. De gedupeerde blower zoop een fles drank leeg (het varken had blijkbaar toch nog iets voor hem over gelaten) en belde vervolgens de hulpdienst dat hij zichzelf iets aan zou doen. De alarmlijn rukte uit en kon de geflipte gast pas met een stroomstootwapen tot bedaren brengen. Hij belandde in de cel en moet zich verantwoorden voor het verstoring van de openbare orde wegens dronkenschap en het verzet tegen een arrestatie. Met het varken gaat het prima, maar hij moet wel naar een ander huisje omzien. De man die het beest al als biggetje kreeg, heeft besloten hem weg te doen. ,,Dit is geen doen, zo”, sprak hij mistroostig. Wat het verdwijnen van een beetje wiet al niet met een mens kan doen.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht