Groot, groter, grootst

ruim 33.000 planten weg…..

 

Sommige kwekers pakken het wel mega aan. In Rosmalen werd in een bedrijfspand aan het Van Voordenpark een kwekerij opgerold met maar liefst 33.000 planten. De politie noemde de plantage professioneel. Dat verbaast ons niet met een dergelijk aantal. Een 44-jarige man werd tijdens zijn werkzaamheden gestoord en meteen ingerekend. Een 68-jarige Rotterdammer werd in de omgeving betrapt en eveneens gearresteerd. De politie wil uitzoeken hoeveel oogsten er hebben plaatsgevonden. Dat zal een ontzagwekkende boete worden. De planten en apparatuur zijn vernietigd. Daar word je dan wel weer een beetje verdrietig van….

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht