Wiet in seniorenflat

Politie ontruimt kwekerij in Dordrecht

Geen criminele bejaarden dit keer, maar een jonge man die de bovenste verdieping van een bejaardenflat in Sliedrecht huurde. Zijn medebewoners vonden het al vreemd dat zo'n jeugdig persoon tussen hen in kwam wonen, maar er zelf haast nooit was. En als hij er wel was, maakte hij lawaai, bijvoorbeeld door veel te boren. Gedurende de jaren dat hij huurder was, kwamen er regelmatig klachten over hem binnen. Toch is de directeur van de flat, de heer Smittenaar van zorgcentrum Waardeburgh, nooit naar de politie gegaan, hij vond dat het lichte hinder betrof en dat het bij incidenten bleef. Een bewoonster verklaarde tegen het AD dat de gedachte dat er een wietplantage was gevestigd, wel eens bij haar was opgekomen. De politie kreeg donderdag twijfels toen ze zag dat er allemaal plastic zakken uit het gebouw werden gedragen. Bij inval bleek dat er tientallen bakken met wietplanten stonden. De huurder moet er in vijf jaar tijd tonnen mee verdiend hebben.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht