Slanker door wiet?

Cannabis tegen de trek!

Dat je na een blowtje een ongelofelijke trek kan krijgen en dan met name in zoetigheid, is bekend. Ook Bethenny Frankel, een Amerikaanse tv- persoonlijkheid en schrijfster van afslankboeken kent het probleem. Daar wil ze wat aan gaan doen. Ze wil een soort wiet op de markt brengen waar je beslist geen vreetkick van krijgt. Deze wil ze gaan verkopen in de staten waar wiet legaal is. Hoe ze dit wil gaan doen en welke soort daarvoor in aanmerking komt, dat is nog niet gepubliceerd. Ondertussen blijven we dus lekker door eetkicken…….

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht