Vanavond cannabis test in Amsterdam

In het Cannabis College

 

Vanavond vindt er op het Cannabis College in Amsterdam een avond plaats die over het testen van wiet gaat. Eerst wordt er door Randall Kreup, de oprichter van Sage Analystics een demonstratie gegeven van het testen met de Luminary Profiler. Dit is een apparaat waarmee makkelijk en snel de sterkte en versheid van wiet kunnen worden vastgesteld. Het apparaat geeft informatie over het THC-, CBD- en CBN-gehalte van de cannabis. Na de demo vindt er een discussie plaats. Deze gaat over verschillende testmethodes en de plannen van de overheid om het THC-gehalte aan banden te leggen, met een maximum van 15%. Het publiek kan meepraten. Het belooft een interessante avond te worden.

 

 

 

Woensdag 14 januari, 19.30 uur op het Cannabis College, Oudezijds Achterburgwal 128 te Amsterdam. De toegang is gratis. Wees er snel bij, want er zullen vast veel geïnteresseerden op af komen.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht