IS verbrandt wiet…

Voor law and order

 

Vlakbij Aleppo in het dorpje Characola in Syrië vonden IS strijders in een schuurtje een hoeveelheid wiet. Het spul werd niet opgerookt of op zijn minst bewaard voor slechte tijden. Nee het werd op een kruiwagen geladen, met benzine overgoten en in de hens gestoken. Om duidelijk te maken dat ze hiermee een voorbeeld hadden gesteld, filmden de mannen hun operatie en zetten ze deze beelden op een Islamitische website. Zo ging er 50 kilo beste wiet verloren. Maar de eer van IS is in elk geval gered. Alhoewel eer?????

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht