Buurstaten klagen Colorado aan

Nebraska oneens met lberaaal Colorado

 

Buurlanden klagen Colorado aan

 

 

 

In Colorado is wiet legaal. Maar de wiet die je er koopt, moet je ook in dit land consumeren. Dat gebeurt natuurlijk niet. Er is een levendige handel met de buurlanden Nebraska en Oklahoma. Die hebben Colorado nu aangeklaagd wegens het veroorzaken van drugsproblemen, doordat er grote hoeveelheden wiet worden binnengesmokkeld. Ze zouden binnen hun landsgrenzen twee keer zoveel cannabis aantreffen als voor de legalisatie. Colorado verzet zich met de stelling dat deze landen zelf hun drugsbeleid niet op orde hebben en daarom in de problemen komen. Tja, daar helpt maar één dingen tegen: ook de buren zouden moeten legaliseren! En verder een goede kerst en een een high nieuwjaar! We hervatten deze rubriek uiteraard weer op 2 januari 2015!!!!!!!

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht