Wiet gaat naar buitenland

Nederland beschikt over goed export product!!!

 

Nederlandse wiet vooral naar buitenland

 

 

 

Een nieuw onderzoek van het Wetenschappelijk Onderzoeks- en Documentatiecentrum (WODC) heeft Opstelten in het gelijk gesteld. Bijna 95% van de wiet die in Nederland geteeld wordt, verdwijnt naar het buitenland. Daarbij is de verkoop aan buitenlanders in Nederlandse coffeeshops meegeteld. Opstelten wordt dus bevestigd in zijn mening dat regulering van de teelt geen oplossing biedt voor de drugscriminaliteit in ons land. Jaarlijks wordt er tussen de 231 en 573 ton cannabis uitgevoerd. Een aantal steden heeft al laten weten toch door te gaan met de plannen voor gedoogteelt. Tenslotte blijft het raar dat je in Nederland wel cannabis mag verkopen, maar dat deze niet gekweekt mag worden. Bovendien is er meer zicht op de kwaliteit en veiligheid van de wiet wanneer er controle op is. Opstelten heeft al aangekondigd dat hij er van uit gaat dat men zich aan de wet houdt, zo niet dan vindt men het OM tegenover zich''. Die Opstelten toch 😉

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht