Onno Hoes stapt op!

Naar eigen zeggen 'vrijwillig'

Eén van de grootste supporters van het beleid van Ivo Opstelten geeft er de brui aan. De birgemeester van Maastricht die zo'n groot handhaver was van de wietpas trekt zich uit het ambt terug. Hoes, die erom bekend stond blowers de maat te nemen, kwam regelmatig in het nieuws wegens zijn uitbundige privé leven. Naar eigen zeggen heeft dat niks met zijn vertrek te maken. Toch zijn wij de laatsten die deze stap zullen omschrijven als een drama. Eigenlijk vinden wij dit goed nieuws!!!!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht