Gaat Nijmegen legaal?

Motie Groen Links

 

Gaat Nijmegen legaal?

 

 

 

Gisteravond presenteerde de fractie van Groen Links een motie in de raad van Nijmegen. Deze gaat over gereguleerde wietteelt en het is nu al duidelijk dat een meerderheid hem zal ondersteunen. Raadslid Noël Vergunst benadrukt dat het niet de bedoeling is om weer een nieuwe discussie op te zetten of voorstellen te doen in de richting van Opstelten. ,,Er is genoeg gepraat en gediscussieerd. Het is nu tijd voor concrete stappen.” Hij vindt dat men nu maar aan de slag moet met de wietteelt-pilot. Dat betekent dat de gemeente betrouwbare kwekers moet gaan benaderen of zelf een plantage in het leven moet roepen. En ook moeten coffeeshops worden benaderd over een verplichte afname van gereguleerde gemeentewiet.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht