Get High Well Equipped

Get High Well Equipped

 

Doobiebox is een nieuw e-commerce service concept dat is opgericht voor iedereen die de 420 lifestyle leeft en beleeft.

 

Er zijn veel manieren om cannabis te gebruiken. Veel mensen roken het en anderen kiezen ervoor om het te verdampen. Op welke manier dan ook, er zijn altijd accessoires voor nodig. Vanuit deze gedachte is Doobiebox ontstaan. 

 

De service biedt om de twee maanden een box met vijf tot negen rookaccessoires. Verdampers, grinders en vloei, maar ook dope magazines, comics en snacks. Kortom, verschillende smoking goods die je thuis, in alle comfort kunt ontdekken.

 

De box wordt als een discreet pakket thuisbezorgd. De buren zullen dus nooit precies kunnen zien wat jij hebt ontvangen. En elke keer dat jij de box ontvangt zul je verrast worden door de inhoud ervan.

 

Doobiebox is gevestigd in Amsterdam. De oprichters zijn al jaren actieve deelnemers aan de cannabis lifestyle. Zij selecteren zorgvuldig de producten die in de box komen en werken nauw samen met de beste leveranciers binnen de industrie. 

 

Dit allemaal onder het motto van: 'relax, open up and smoke happily'. 

 

Wil je meer informatie of wil je Doobiebox bestellen? Kijk dan op www.doobiebox.com

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht