Raadsel in de trein…..Cupwiet???

 

Trein-wiet

 

 

 

In een trein van Amsterdam naar Schiphol werd deze week een flinke lading wiet achtergelaten. Verloren of gedumpt? Wie het weet mag het zeggen. Een verbaasde reiziger zag het liggen in een overvolle spitstrein. Hij liet het spul liggen, maar maakte er wel een foto van. Niemand durfde zijn handen er trouwens aan te branden. Misschien waren de reizigers bang dat het een grap was, of dat de rechtmatige eigenaar hen met een blaffer tegemoet zou treden. Toch heeft een flinkerd zich uiteindelijk over de achtergelaten wiet ontfermd. Wat hij er vervolgens mee gedaan heeft mag Joost weten. Misschien is het wel een leuke avond voor hem geworden. Natuurlijk doen er speculaties de ronde over de herkomst van het spul. Waarschijnlijk heeft het te maken met het jureren voor de Cannabis Cup. Daar worden zulke mooie samples voor meegegeven aan het testpanel. In dat geval is het ook nog eens wiet van de beste kwaliteit. We hopen maar dat het niet op gevonden voorwerpen is beland. Zou toch zonde zijn.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht