Hennepteam doet ''goede' zaken

In Den Haag….

 

Hennepteam Den Haag doet goede zaken

 

 

 

In Den Haag ben je als kweker niet meer veilig. Sinds september is er een hennepteam actief, dat de krachten van een aantal wijken heeft gebundeld. Een samengaan van de bureau 's Zuiderpark, Beresteinlaan, Laak en Leidschenveen-Ypenburg. Ere wie ere toekomt: ze doen het goed. In 2,5 maand tijd zijn er al 55 kwekerijen opgerold en is er voor een miljoen euro aan wiet opgespoord. Zo'n 10.000 planten werden afgevoerd. De Haagse bevolking is geneigd om mee te werken. Er kwamen 115 meldingen binnen, van mensen die een kwekerij meenden te hebben gesignaleerd. En in 55 gevallen was het dus ook inderdaad een bonafide melding. Volgens de politie zien deze Hagenaars het gevaar van plantage 's goed in. In 44 kwekerijen werd illegaal stroom afgetapt en vaak via een onverantwoorde bedrading, met brandgevaar als gevolg.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht