Veertienjarige ingerekend…

Jonge pechvogel

 

Veertienjarige ingerekend

 

 

 

In Nijmegen werd in de Nieuwstraat controle gehouden. Voorbijgangers konden worden gefouilleerd. Dat gebeurde ook met een veertienjarige jongen. De politie deed een ''flinke vangst'', de jongen had namelijk 9 zakjes wiet bij zich. Een kleine handelshoeveelheid? Of gewoon zijn eigen weekendportie? Dat zal hij nog moeten uitleggen. De politie liet hem in verband met zijn leeftijd meteen weer naar huis gaan, maar hij moet zich opnieuw op het bureau melden om te worden verhoord en eventueel volgt er dan ook een straf. Een leuk weekend zal hij dus wel niet hebben gehad en een jointje zit er waarschijnlijk ook niet in. Pechvogel!!

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht