Oudjes gaan uit hun bol

Oma's aan de wiet

 

Drie omaatjes aan de wiet

 

 

 

In Washington is wiet gelegaliseerd en staat het gebruik ervan dus open voor iedereen met een open mind. Drie dames op leeftijd, grootmoeders waren het, wilden het feest ook wel eens beleven. En er werd een kamera op gezet om hun reacties vast te leggen. Ze begonnen met een waterpijp en gingen daarna over op de vaporizer. Intussen kregen ze wat hapjes en drankjes en deden ze een spelletje kaart. Na vijf minuten begonnen ze ''toch wel iets te voelen''. In het filmpje, dat al een miljoen keer is bekeken, zien we dat de dames wat beginnen te ontspannen en wat vaker moeten lachen. Een beetje giebelig werden ze wel. Nou niet om te zeggen dat ze uit hun dak gingen, maar de stemming was gezellig. Na afloop wilden de dames het best nog eens proberen, en eentje zei: ,,Ik zou nu wel de hele dag willen strijken.” Tja, er moet vast wel iets spannenders te verzinnen zijn dan dat, maar zo'n cannabisontmaagding is altijd wel leuk om te bekijken.

 

 

 

Zoek: http://www.wtf.nl/buzz/24898/drie-lieve-omaatjes-aan-het-blowen.html

 

 

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht