Bob Marley Wiet

Nieuwe wietlijn!!!

 

Wiet van de Marley's

 

 

 

Wie Reggae zegt, zegt wiet. En wie Reggae zegt, zegt eigenlijk ook meteen Bob Marley. De in 1981 op 36-jarige leeftijd overleden muzikant is altijd een groot liefhebber geweest van cannabis. Hij vond dat het een spirituele functie had en ons in contact bracht met onszelf en met de natuur. Hij was een groot voorstander van legalisering. Zover is het tijdens zijn leven niet gekomen, maar zijn nazaten doen er nu alles aan om wiet onder de mensen te brengen. Eind volgend jaar brengen ze een echte Jamaicaanse strain op de markt die Marley Natural heet. En daarnaast willen ze ook andere hennepproducten gaan verkopen, zoals lotions en crèmes. Zijn dochter, vrouw en zoon hebben hun schouders onder deze plannen gezet, tezamen met een investeringsmaatschappij. Bob had het zelf vast heel mooi gevonden. ,,Als je het kruid rookt, onthult het jezelf, aldus Marley.”

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht