Rottterdam reguleert wietteelt

En gaat dus tegen Opstelten !!!!!!

 

Rotterdam reguleert wietteelt

 

 

 

Eerder deze week werd in Rotterdam een motie aangenomen om over te gaan tot gereguleerde wietteelt. Het was een motie van Groen Links, D66, PvdA en SP. Er is besloten dat de gemeente Rotterdam uitsluitend in zee gaat met daartoe geselecteerde partijen. De gezondheid van de gebruikers moet voorop staan en er mag alleen worden geleverd aan de Rotterdamse coffeeshops. De initiatiefnemers willen af van de brandgevaarlijke wietzolders en vinden dat cannabisteelt uit handen van de criminelen moet. Het is spannend om te zien dat sommige gemeenten gewoon hun eigen plan trekken en voorlopig ongehinderd tegen de stroom van Opstelten en consorten inroeien.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht