Aankondiging beurs EXPOWEED Santiago de Chile 


Ook dit jaar verplaatst de Soft Secrets crew zich naar Chili waar we met een eigen stand  aanwezig zijn bij Expoweed, de grootste cannabis beurs in Zuid Amerika. Deze beurs zal gehouden worden van 21 t/m 23 november in het Parque O’Higgins in Santiago de Chile. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen of gewoon je eigen exemplaar van Soft Secrets of de Latam Guide op komen halen, dan zien we je graag in onze stand. Uiteraard heten we onze bestaande én nieuwe  adverteerders ook van harte welkom!

Voor meer informatie:

es-la.facebook.com/Expoweed 

www.expoweed.cl

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht