Zo stoned als een (sch)aap

Schapen aten grass

 

Zo stoned als een (sch)aap

 

 

 

Nellie Bud, een Britse boerin uit het plaatsje Surrey, vond dat haar schapen er wel wat merkwaardig bijliepen. De dieren strompelden zwaaiend door de wei. Een klein onderzoekje maakte duidelijk dat de zakken die in het weiland lagen, geen afval bevatten, zoals ze had gedacht, maar dat het zakken waren waar wiet in zat. Nou ja, had gezeten, want de schapen hebben zeker de inhoud van 7 zakken naar binnen gewerkt. Naar schatting hebben ze voor 5000 euro gesnackt. Wie de zakken in de wei heeft achtergelaten, is niet duidelijk. De politie gaat naar de daders op zoek. Met de schapen is verder niets mis, die hadden gewoon een leuke middag. De boerin vraagt zich intussen af of hun vlees naar cannabis zal smaken. Van bieflap naar wietlap is een kleine stap.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht