Mediwiet middag in Zwaag

Op zondag 2 november

 

Mediwietmiddag in Noord Holland

 

 

 

Meer weten over mediwiet? Hennepproducten kopen of informatie krijgen hoe je zelf olie kunt maken? Wil je ervaringen horen van patiënten die mediwiet gebruiken of misschien het boek Helende Hennep met korting kopen? Dat kan allemaal op de mediwietbijeenkomst in Zwaag bij Hoorn, die begin volgende maand gaat plaatsvinden.

 

 

 

De bijeenkomst wordt gehouden in Theaterzaal De Kreek, Meetketting 1, 1689 XD Zwaag

 

op zondag 2 november, 14.00 uur. Entree 10 euro.

 

 

 

Aanmelden via 0229 – 272715 of s.walrecht@quicknet.nl

 

 

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht