Wiet bepleit op TV zuiderburen

door onze eigen Karel Michiels

 

Wiet bepleit op Vlaamse TV

 

 

 

In België hebben ze Karel Michiels, een overtuigd pleitbezorger voor cannabis die het niet nalaat om via verschillende kanalen zijn mening over wiet te ventileren. Hij ziet zichzelf graag als de stem van de normale, probleemloze wietgebruiker. Michiels schreef het ''Wietgenietboek'' en onlangs kwam zijn laatste boek uit, ''Het Land van Wiet en Honing''. In het programma Café Corsari op de Vlaamse TV (18 september) werd Michiels ruim elf minuten geïnterviewd. Een aardig gesprek over het slechte imago van cannabis, waarin ook de vraag aan de orde komt of Jezus cannabis gebruikte. Michiels vindt dat er veel te veel ophef over wiet gemaakt wordt. Het is ''ook maar een plant'' maar dan wel eentje met een sterk medicinale werking. Michiels hoopt dat zijn boek gelezen wordt door zowel voor- als tegenstanders. Het kost 20 euro en is verkrijgbaar bij Bol.com. Wie het filmfragment wil zien, kan dit doen op de site van Rolling Stoned. De link ''Programma Gemist'' werkt namelijk niet.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht