Willlekeur bij invallen

Ombudsman tikt politie op vingers!

 

Ombudsman mist gegevens

 

 

 

De Nationale Ombudsman heeft zijn afkeuring uitgesproken over het feit dat de politie geen gegevens bijhoudt van invallen waarbij geen wiet wordt gevonden. Hij vindt het onterecht dat burgers voor niets worden lastig gevallen als een tip of verdenking niet blijkt te kloppen. Omdat de politie deze gegevens niet bijhoudt, of ze in elk geval niet deelt, wordt ook niet duidelijk om hoeveel gevallen dit jaarlijks gaat.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht