Groene politices had wietplant

Gepakt door filmpje Ice Bucket Challange

 

Politicus met wietplant

 

 

 

Een Duitse politicus is in opspraak geraakt omdat hij overduidelijk een wietplant heeft. Het gaat om Cem Özdemir, voorzitter van Die Grünen. Het filmpje waarop het vriendelijke wuivende kerstboompje te zien is werd op zijn balkon gemaakt, toen hij meedeed met de Ice Bucket Challenge. Behalve een emmer ijs kreeg hij ook de pers over zich heen. Volgens de politicus was het filmen op zijn balkon een politiek statement, omdat zijn partij het bezit van wiet voor eigen gebruik wil legaliseren. Maar er gaan stemmen op dat hij het wapperende plantje gewoon vergeten was en op heterdaad werd betrapt. In elk geval wordt er een justitieel onderzoek ingesteld.

 

 

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht