Wiet doet jer relatie goed

Blowers: minder huiselijk geweld

 

Wiet is goed voor je relatie

 

 

 

Wiet is zo gek nog niet om de echtelijke vrede te bewaren. Een onderzoek naar geweld binnen relaties wees uit dat blowers minder huiselijk geweld plegen. Overigens is dit waarschijnlijk niet alleen aan het gebruik van het vredespijpje toe te schrijven, maar komt het ook omdat blowers in dezelfde kringen verkeren, dezelfde interesses hebben en in hetzelfde sfeertje opereren. Maar wie wel eens een blowtje opsteekt weet vast dat je onder invloed van marihuana diepgravende gesprekken kunt hebben. Of je denkt in elk geval dat je ze hebt. En ook dat is natuurlijk goed voor je relatie.

 

 

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht