Nabij Venlo bijna 20.000 planten

 

Bosplantage

 

 

 

Een boswandeling met je hond maken en terugkomen met zakken vol wiet. In Limburg zou het zomaar kunnen. Tussen Venlo en Roermond, om scherp te zijn in het bos bij Reuver, is een van de grootste buitenplantages gevonden die ooit in Limburg het licht zag. Er stonden maar liefst 18.500 planten. Men kwam de wiet toevallig op het spoor, want deze is tussen de bomen geplant en niet vanaf de weg of uit de lucht te spotten. Het gaat zowel om jonge als om volwassen cannabisplanten. De politie schat de straatwaarde grofweg op zo'n 14 miljoen. Da's voorwaar geen kattenpis. De planten worden stuk voor stuk met de hand verwijderd, want tussen de bomen kan men ze niet met machines rooien. In het bos bevonden zich ook twee waterbassins waarmee men de planten zo nodig kon sproeien. De politie heeft nog geen idee wie er achter deze grootschalige buitenkweek zit en er zijn dus ook nog geen aanhoudingen verricht. Men zoekt getuigen en houdt een onderzoek onder de boeren in de omgeving.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht