Voor en tegen in Florida

Is space cake duivels? 😉

 

Voor en tegenstanders in Florida

 

 

 

Vrijwel zeker wordt marihuana binnenkort in Florida gelegaliseerd. Er is al een wet in de maak, die een grote kans maakt om te worden aangenomen. Maar er zijn ook tegenstanders. Een berucht anti-wietlobbyist is de 73-jarige Carlton D.Turner, die zijn strepen in de war on drugs onder Reagan ruimschoots heeft verdiend met een uiterst repressief drugsbeleid. Er werd zelfs militair ingegrepen in buitenlandse gebieden waar men drugs produceerde. Om over de eigen drugswetgeving maar te zwijgen. Ook nu weer is hij fanatiek in de weer om Florida drugsvrij te maken. Volgens Turner lopen mensen die onder invloed zijn van wiet een grote kans om als willoos slachtoffer te worden verkracht. Het zou een rapedrug bij uitstek zijn. En dat niet alleen, je kunt er ook nog eens homoseksueel van worden (!!) De beweging Drug Free Florida geeft maffe shirts uit met de tekst:

 

 

 

Will the new face of

Date Rape

look like a cookie?

 

 

 

 

 

Gelukkig heeft de beweging geen grote aanhang en is er een meerderheid in Florida die marihuana wil legaliseren. En die is niet bang dat de baarlijke duivel in een wietkoekje zit.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht