Cannabis en ziekte van Crohn

Werking wiet veelbelovend!!

 

Ziekte van Crohn en cannabis

 

 

 

Er zijn serieuze aanwijzingen dat de zieke van Crohn kan worden bestreden met cannabis. Wat is de ziekte van Crohn? Dit is een ongeneeslijke darmziekte, die soms rechtstreeks lijdt tot de dood. Een genetische mutatie op het Nod2 eiwit kan deze auto-immuunziekte teweegbrengen, die bekend staat als de ziekte van Crohn. Maar het blijkt wel dat deze soms geneest met behulp van marihuana. Israëlisch onderzoek heeft uitgewezen dat cannabis een gunstige invloed heeft op deze ziekte. Een aantal mensen probeerden de symptomen onder controle te krijgen met behulp van cannabis. En dat werkte. Met het residu onderin de vaporizer gingen ze ziekte te lijf. En wat bleek: ze leerden weer lopen zonder rollator, kregen weer eetlust en konden weer slapen. Een controlegroep bracht het er stukken slechter vanaf. Hier bleek dat vijf van de mensen die wiet gebruikten na acht weken signalen van genezing vertoonden. Zonder meer een positief resultaat, dat hoop geeft voor de toekomst.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht