Doodstraf voor wat hash

Natuurlijk in the middle east…

 

Doodstraf om hash

 

 

 

Toegegeven, we hebben een wonderlijk en soms zelfs repressief te noemen drugsbeleid. Maar het kan altijd erger. Maandag werden in Saudi-Arabië in de stad Najran vier verwanten geëxecuteerd omdat ze in het bezit van wat hash waren. Toen de familie van de ter dood gebrachte gezinsleden Amnesty International hiervan op de hoogte bracht, werd hen door het ministerie van binnenlandse zaken verzocht om deze organisatie er buiten te houden. Dat heeft Amnesty er overigens niet van weerhouden om het land te vragen te stoppen met dergelijk straffen. Maar dat ze daar naar luisteren is ijdele hoop. Het aantal uitgevoerde executies is de laatste tijd schrikbarend toegenomen. De afgelopen twee weken zijn er al 17 mensen ter dood gebracht. Maar dat je voor een beetje cannabis al de klos bent, dat slaat toch alles…

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht